Colofon

Colofon


Editor-in-chief & Art director
Inge Reiffers
 
 
Editorial director & Campaign manager
Rutger ter Maten
 
PR & Marketing
Sven Willemsens
 

Copyright ©: 2004-2018 Zoosite

De ZooSite website is een onafhankelijke / niet-commerciële website met informatie en achtergronden over dierentuinen in de BeNeLux en daarbuiten. De ZooSite website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het team van Zoosite streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie, producten en diensten op de website. De eigenaren van Zoosite kunnen echter niet garanderen dat de inhoud juist of volledig is.
Niets van de Zoosite website mag gekopieerd worden naar andere websites (Hieronder verstaan we ook het deeplinken van pagina's, foto's enz) zonder toestemming van de ZooSite eigenaren. Het onderhouden en opzetten van deze of andere websites kost veel tijd en werk, heb hier respect voor.
Mocht je interesse hebben in materiaal van Zoosite in de zin van foto's of teksten voor uw website of andere vorm van presentatie. Stuur dan een e-mail naar info@zoosite.nl, dan komen we er samen wel uit. Materiaal van Zoosite mag voor werkstukken en/of spreekbeurten gebruikt worden, mits hier geen commerciële doeleinden aan verbonden zijn. Uiteraard zouden we een bronvermelding dan wel op prijs stellen. Zoosite is altijd geïnteresseerd in vragen, opmerkingen en/of suggesties je kunt hier voor 24 uur per dag 7 dagen per week e-mailen naar info@zoosite.nl.

Wij streven er altijd naar om e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat wij ook gewoon werkende mensen zijn en niet 24 uur per dag achter een computer zitten. Zoosite staat open voor bezoekers, met een passie voor dierentuinen, die aan de Zoosite website een steentje willen meedragen. Kun jij Zoosite helpen, doormiddel van foto materiaal, teksten, reportages of andere diensten die je kunt leveren, stuur dan gerust een e-mail naar info@zoosite.nl of gebruik het contactformulier.

Met speciale dank aan: Davinia Bruggeman voor 11 jaar inzet en het bedenken en maken van de ZooSite website en de herkenbare ZooSite look en logo.