Pasar Minggu (zondagsmarkt) Bij Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg op zondag 16 juli 2017!

Pasar Minggu (zondagsmarkt) Bij Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg op zondag 16 juli 2017!


By Inge - Posted on 11 Juli 2017

Op 16 juli organiseert Dierenpark De Oliemeulen voor de eerste keer een Pasar Minggu. Deze gezellige Indische zondagsmarkt met diverse kraampjes, live-muziek, demonstraties dans, Pencak Silat en uiteraard de Indische keuken is de gehele dag van 11.00 tot 20.00 uur te bezoeken bij Dierenpark De Oliemeulen.

Een bezoek aan dit Dierenpark is op zich al een belevenis. Zowel binnen als buiten vindt u hier een grote diversiteit aan de meest bijzondere exotische dieren. Zoals de Indische wandelende tak, netpython, zwarte boomvaraan en de vliegende hond, maar ook doodshoofdaapjes, stinkdieren en stekelvarken behoren tot de vaste bewoners in ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’. Tijdens de slangen en spinnendemonstratie krijgt u uitleg over deze fascinerende dieren en krijgt u tevens de mogelijkheid om er een vast te houden. Een roofvogeldemonstratie toont diverse vogels in vlucht van dichtbij. De Pasar Minggu wordt op het terrein van het Dierenpark georganiseerd. Op de Indische markt staan diverse kraampjes met onder meer lekkere Indische hapjes en gerechten, een optreden van danseres Tabitha met Javaanse en Balinese dans en een heel bijzondere demonstratie van de traditionele Indische verdedigingskunst Pencak Silat. Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door G-Six en SMP met zanger Ruben Poetiray en zangeres Tess. Zij spelen o.a. verschillende soorten dansmuziek dus er kan ook volop gedanst worden.

De Oliemeulen is op 16 juli geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De toegangsprijs voor zowel het Dierenpark als de Pasar Minggu samen bedraagt €10,50 voor volwassenen, €9,50 voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en €8,50 voor 65+ers. Voor dit bedrag heeft u een gezellig en gevarieerd exotische dagje uit, parkeren is gratis! Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website van Dierenpark De Oliemeulen, of bel naar 013-4630026.