Halloween in de Oliemeulen

Halloween in de Oliemeulen


By Sven - Posted on 03 Oktober 2018

Van 13 t/m 31 oktober, staat Dierenpark De Oliemeulen in het teken van Halloween. Ontdek het geheim achter de dieren van het park. De Oliemeulen heet namelijk niet voor niks “het vreemdste dierenpark van Nederland”.

Tijdens de herfstvakantie is De Oliemeulen omgetoverd in een waar heksenparadijs! Probeer aan de vloek van de heksen van de Cleyen Hoeven te ontkomen door diverse raadsels op te lossen en activiteiten bij te wonen. Op 19 en 20 oktober kun je het spannende verhaal zelfs in het donker ervaren. De Oliemeulen is dan namelijk tot 21.00 uur geopend. Extra leuk om dan een gruwelijk spannend kinderfeestje te komen vieren natuurlijk!

Beleef een monsterachtig, magistrale, bovenmenselijke, griezeltastische leuke dag vol met raadsels, opdrachten en activiteiten. Probeer het recept samen te stellen voor een tegengif om aan de vloek te van de heksen van de Cleyen Hoeven te ontkomen. Kom ook een kijkje nemen in de heksen keuken, ooit weleens een hapje heksenoorsmeer genomen? Ga spookachtige knutselwerkjes maken, houd een slang en spin vast en los het raadsel op. Doe mee aan de spooktoer en beleef het verhaal. Verzamel het recept door beestachtige leuke spelletjes uit te voeren en beleef De Oliemeulen by night en al haar “beesten”.

Laat zelf ook je innerlijke griezel los en kom verkleed als heks of zombie om zo de dag extra spannend te maken. Dierenpark De Oliemeulen is in de herfstvakantie weer griezelig versierd, mede dankzij SoLow Tilburg en elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur (m.u.v. 19 en 20 oktober dan tot 21:00 uur). Dagelijks kunt u aansluiten bij de slangen en spinnendemonstratie en uiteraard ook bij de roofvogelshow. Op het overdekte terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Maar pas op; betreden op eigen risico… Ga voor meer informatie naar www.oliemeulen.nl