Nieuwe diersoorten en Halloween in de Orchideeënhoeve

Nieuwe diersoorten en Halloween in de Orchideeënhoeve


By Sven - Posted on 08 Oktober 2018

Deze herfstvakantie wordt het griezelen en bibberen geblazen in de Orchideeën Hoeve. Van 13 tot en met 28 oktober kunnen bezoekers kennismaken met een aantal zeer griezelige dieren die onlangs door het overdekte junglepark zijn geadopteerd. Onder andere een steppevaraan en een vier meter lange tijgerpython zullen zorgen voor spanning en sensatie tijdens de nieuwe familieshow ‘Eten of gegeten worden?!’.

Voedselketen van de jungle
In de speciale herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’ nemen de rangers jong en oud diep mee het oerwoud in om ze kennis te laten maken met de voedselketen van de jungle. In twintig minuten komen verschillende vijanden en prooien zoals een slang, spin en flappentak voorbij. Daarnaast zorgt de gevreesde eetproef voor extra veel spanning. “Tijdens de show dagen wij een aantal vrijwilligers uit het publiek uit een draai te geven aan het Junglerad. Hiermee wordt bepaald welk favoriete hapje van welk dier er geproefd moet worden”, licht ranger Christiaan de Vries toe.

Showtijden
De show ‘Eten of gegeten worden?!’ wordt van 13 tot en met 19 oktober elke dag gegeven om 14:00 uur en van 20 tot en met 28 oktober om 11:30 en 13:30 uur. De show duurt 20 minuten en is op vertoon van een geldig dagentreebewijs gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie over het herfstvakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nl.