de oliemeulen

de oliemeulen

warning: Creating default object from empty value in /home/zoo/domains/zoosite.nl/public_html/site/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Halloween in de Oliemeulen

Van 13 t/m 31 oktober, staat Dierenpark De Oliemeulen in het teken van Halloween. Ontdek het geheim achter de dieren van het park. De Oliemeulen heet namelijk niet voor niks “het vreemdste dierenpark van Nederland”.

Weird wonderland in Dierenpark de Oliemeulen

Beleef ook dit jaar de kerstsfeer tijdens een gezellig dagje uit in Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. In het ‘vreemdste dierenpark van Nederland’ kun je tijdens de kerstvakantie deelnemen aan een ‘actieve’ kerstpeurtocht, zijn er voederdemonstraties en kun je plaats nemen bij andere leuke én leerzame demonstraties.

Pasar Minggu (zondagsmarkt) Bij Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg op zondag 16 juli 2017!

Op 16 juli organiseert Dierenpark De Oliemeulen voor de eerste keer een Pasar Minggu. Deze gezellige Indische zondagsmarkt met diverse kraampjes, live-muziek, demonstraties dans, Pencak Silat en uiteraard de Indische keuken is de gehele dag van 11.00 tot 20.00 uur te bezoeken bij Dierenpark De Oliemeulen.

Unieke tentoonstelling van vleesetende planten in De Oliemeulen

Van 22 april t/m 28 mei 2017 staat Dierenpark De Oliemeulen in het teken van vleesetende planten.

Meer dan 1000 dagen in een ei!

Een bijzondere geboorte bij Dierenpark De Oliemeulen. Na ruim 3 jaar (!) is er een Jungle Nymph, de zwaarste wandelende tak ter wereld, uit het ei gekropen. De kleine maakt het goed en heeft inmiddels haar eerste braamblaadjes gegeten. Uit hetzelfde legsel zijn al meer jongen uit de eitjes gekomen, die deden er “maar” anderhalf jaar over om uit te komen. Dit kleine insect deed er nóg langer dan een olifant om geboren te worden!

Een onvergetelijke kerst in Dierenpark De Oliemeulen

Van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 kunt u een onvergetelijke kerst bij Dierenpark De Oliemeulen beleven. Het insecten eten rondom de feestdagen is inmiddels een niet meer weg te denken traditie geworden in de evenementenkalender van 'het vreemdste dierenpark van Nederland'.

Insecten eten in de kerstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen

Een exotisch dagje uit in de Kerstvakantie? Het hele gezin op avontuur in de tropen? Ook dit jaar verzorgt Dierenpark De Oliemeulen van 21-12-2013 t/m 5 -1-2014 weer een overheerlijk kerstbuffet bestaande uit gebakken sprinkhanen, krekels en meelwormen.

Bezoek "Aliens on Earth" in de Oliemeulen. Nu met 15% korting

In het kader van de maand van de biodiversiteit (29 april t/m 26 mei 2013) organiseert dierenpark ‘De oliemeulen’ in Tilburg een insecten expositie die zijn weerga niet kent. De wereldberoemde fotograaf Siwanowicz is ,m.m.v.

Oliemeulen: uittip paasweekend

Dierenpark ‘De Oliemeulen’ in Tilburg verwelkomt u komend weekend met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. De paaskuikens hebben een vrolijk onderkomen gevonden en in het hele park zijn aanwijzingen te vinden voor een speciale paasspeurtocht. Door het volbrengen van diverse taken maken de kinderen kans op het winnen van een jaarabonnement voor het hele gezin bij het Tilburgse dierenpark aan de Reitse Hoevenstraat.

Halloween in De Oliemeulen

Tilburg – De uitdaging: Donkere zalen, grote spinnen, vreemde dieren; heksen die verhalen lezen; een proeverij, toverdrankjes en nog veel meer. Dierenpark ‘De Oliemeulen’ in Tilburg heeft voor halloween 2012 groot uitgepakt. Het vreemdste dierenpark van Nederland wordt in de herfstvakantie (13 t/m 21 oktober) omringd door mysterie. Nieuw en spannend, maar leuk voor alle leeftijden.